Община Карлово

Официален сайт

1106М
   Пламена Кацева на 8 години от Карлово стана победителка в своята възрастова категория и спечели титлата
LITTLE MISS GALAXY 2017, лице на Община Банско и LITTLE MISS GALAXY FASHION STAR  на проведения в гр. Банско конкурс, организиран от Модна агенция „Интерсаунд“. Тя получи специална покана за участие в международния конкурс LITTLE MODEL EARTH 2018, който ще се проведе през месец март 2018 г. в Южна Африка. Поканата за участие направи лично организаторката на конкурса Аманда Криел. 
   За участието на чаровната Пламена Кацева в този конкурс са необходими 10 000 лв. Сумата ще бъде изразходвана за самолетни билети и престой на детето и придружител - родител. Кметът на Община Карлово д-р Емил Кабаиванов лично се ангажира с дарителската кампания по набиране на средства и застава зад идеята Пламена да участва в този конкурс, като представи Карлово и България.
Дарителска сметка в лева:
IBAN BG66 UNCR 7000 1522 932735
BIC (SWIFT) код: UNCRBGSF
Пламена Георгиева Кацева
УниКредит Булбанк
   Нека подкрепим Пламена Кацева!
   Пламена Кацева е от Карлово, учи в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“. На сцената се изявява с изпълнения на популярни песни. В момента учи усилено английски език и взима уроци по пеене. Най-голямата гордост на малката Пламена е, че е родственица, по бащина линия, на Васил Левски. Тази година Пламена ще участва и на международния конкурс МИС ПЛАНЕТ, който ще се проведе за първа година в България на 15 юни в град Созопол. 

1107М