Община Карлово

Официален сайт

B563 

     Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов проведе изнесена приемна в с. Войнягово, на която се запозна с проблемите на жителите на селото. На срещата с кмета, хората поставиха въпроси, свързани с ремонта на пътя и подмяната на остарелия водопровод. Поставен бе и въпросът за подмяна на довеждащия водопровод към селото, който също е остарял и често аварира, за което ще бъде подаден сигнал до В и К.
     Кметът информира, че в момента тече процедура за избор на изпълнител на ремонта на пътя Карлово – Дъбене – Войнягово, а на етапи ще бъде подменен водопроводът на четири улици в селото. Други по-важни въпроси, които жителите поставиха, бяха свързани с осигуряване на съдове за смет, удължаване работата на детската градина в летния сезон с още един месец и земеразделителни проблеми. Кметът получи сигнал за ежедневно преминаващи животни по пътя на селото, което затруднява движението.
    На приемната присъстваха: кметът на с. Войнягово Тодор Танковски, зам.-кметовете Антон Минев и Стойо Карагенски, секретарят на общината Стефан Стефанов и специалисти от общинска администрация.