Потърсете в сайта
Старинно Карлово
Енергиина ефективност
Харесва ли Ви новата визия на сайта на община Карлово?
Новини
Златна значка с образа на Васил Левски за Теменужка Цанкова
12.11.2018

     НЧ „Просвета – 1925 г.” гр. Мездра изнесе тържествен концерт посветен на Теменужка Цанцова – един от основателите и хореограф на танцовия състав в гр. Мездра, дългогодишна общественичка и активна деятелка в гр. Карлово. В препълнената зала на НЧ „Васил Левски – 1861 г.” танцьорите и певците от гр. Мездра поздравиха своята съгражданка по повод рождения й ден, а председателят на НЧ „Просвета – 1925 г.” я удостои с най-високото отличие на община Мездра – Почетен знак.
    Заместник-кметът на община Карлово Антон Минев връчи, от името на кмета на община Карлово, златна значка с образа на Васил Левски и поздравителен адрес, с благодарност към Теменужка Цанкова. Воудошивен от прекрасния спектакъл, който самодейците от Мездра изнесоха, заместник-кметът ги покани да гостуват в Карлово на Празника на розата през 2019 година.
  Теменужка Цанкова отправи специални благодрности към кмета д-р Емил Кабаиванов за подрепата и съдействието които получава в негово лице и цялото ръководство на община Карлово при реализиране на този концерт и за всички нейни инициативи, като ръководител на клуба на диабетиците в града. 
Десетки приятели, близки и гости поздравиха Теменужка Цанкова за рождения й ден и й пожелаха дълголетие и все така силно присъствие в културния живот на двата града.