Потърсете в сайта
Старинно Карлово
Енергиина ефективност
Новини
Съобщение 09.08.2019 г.
09.08.2019


ОБЩИНА КАРЛОВО
 
СЪОБЩЕНИЕ
 
    Община Карлово съобщава на живеещите на ул. „Васил Караиванов”, от кръстовището с ул. „Ангел Кънчев” до кръстовището с ул. „Йордан Йовков” в Карлово, че е създадена временна организация на движението, свързана с аварийно разкопаване на ул. „Васил Караиванов” в посочения район. По време на ремонтните дейности се затваря за движение целият работен участък /от кръстовището с ул. „Ангел Кънчев”  до кръстовището с ул. „Йордан Йовков”. По ул. „Ангел Кънчев” скоростта се ограничава до 30 км/час.
   За безопасно преминаване в района на ремонтните дейности, от 12 август /понеделник/ ще бъдат поставени уведомителни табели за обходен маршрут и необходимите пътни знаци за настъпилата промяна. Изкопите ще бъдат обезопасени за пешеходци от всички страни, чрез поставени обезопасителни ленти и предпазна ограда. Знаците са временни и допълнителни към съществуващата вертикална сигнализация. Строителните работи ще се извършват в светлата част от денонощието. Предвиденият за ремонта срок е до 45 работни дни.
    След завършване на строителните дейности, временните знаци ще бъдат демонтирани, а уличното платно и тротоарната настилка – възстановени.
    Всички, пътуващи от автогара Карлово, ще ползват като начална следващата спирка по маршрута на съответната автобусна линия.
    Предварително се извиняваме за създадените временни неудобства.

Схема към текста

 
Общинска администрация – Карлово
8:15-12:15/ 13:00-17:00