Кауфланд в Карлово през 2014 г.


 

С писмо до кмета на Община Карлово д-р Емил Кабаиванов фирма "Кауфланд България ЕООД енд Ко" изразява благодарността си лично към него и цялата администрация на Общината за оказаното съдействие, във връзка с реализирането на проекта и успешното провеждане на процедурите за издаване на разрешение за строеж на обект Едроплощен хипермаркет Кауфланд в гр. Карлово. 

            Фирма „Кауфланд България ЕООД енд Ко” КД има закупен имот на ул. „Теофан Райнов” в гр. Карлово, върху който ще изгради магазин за търговия с бързооборотни стоки. Откриването на търговския обект е планирано за месец февруари 2014 г.

            Кауфланд идва в Карлово и ще открие над 100 нови работни места за жителите на града и околните селища. С архитектурата на хипермаркета и изграждането на зелени площи в границите на терена ще бъде модернизирана и благоустроена градската среда и заедно с това ще бъдат предоставени възможности на жителите в града да пазаруват удобно и приятно в една модерна обстановка. Инфраструктурата, която се намира в непосредствена близост до имота на Кауфланд, ще бъде подобрена, с цел максимално удобство и локация за изграждането на търговски център с обща площ над 3 000 кв. м и паркинг с около 150 места.

            Търговската политика на Кауфланд България се отличава с традиционния за Кауфланд богат асортимент на ниски цени. По традиция в хипермаркета в Карлово ще бъде предложен на клиентите огромен избор от хранителни и нехранителни стоки. Това са висококачествени собствени марки и стоки на български производители. Всяка седмица хипермаркетът ще предлага атрактивни промоции в рекламен вестник Кауфланд, който се разпространява безплатно в над 1 200 000 тираж в страната.