Потърсете в сайта
Старинно Карлово
Енергиина ефективност
Новини
ФЕСТИВАЛ НА МЛАДЕЖКОТО ТВОРЧЕСТВО ЗА ДЕНЯ НА МЛАДЕЖТА В КАРЛОВО
13.08.2019

    За втора поредна година Младежкият информационен център в Карлово организира „Фестивал на младежкото творчество“ съвместно с Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни по повод 12 август- Международния ден на младежта.
    Целта е младежите да покажат творчеството си и да бъдат насърчени да продължат да се занимават с полезни и творчески дейности - „Да градят, а не да рушат!“.
    Свои абстрактни картини представи Лия Каменова, вече студент „Мода и дизайн“ в Страсбург като пример за това младите да следват мечтите си и да развиват своя талант. Младата художничка открива самостоятелна изложба с интересни овални картини на 15 август 2019 от 19:00 в сградата над ресторант „Едит в Карлово“. Графики изложи Веселина Иванова, Филиз Палаз прочете свое стихотворение, посветено на България от третата си стихосбирка, а Деана Гидикова и Александра Христова показаха завиден певчески талант.
    Инициативата е част от „Младежката програма за 2019“ на Община Карлово и заместник- кметът на Община Карлово Антон Минев поздрави младежите с празника, като им пожела да продължават да бъдат все така дейни и да реализират различни инициативи за децата и гражданите на общината.
   В събитието се включиха и деца и младежи от ЦНСТ - Карлово, които твориха заедно с приятелите си - връстници. В работилничка за декупаж всички дошли на празника, си направиха сувенири като спомен от деня и за да им напомнят, че е по-добре да се занимават с нещо творческо през свободното си време.
 
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МЛАДИ ХОРА - ПО ВЪЗРАСТ И ДУША!
 
Източник: Младежки информационен център - Карлово
8:15-12:15/ 13:00-17:00